en
Oxford Sixth Form College
Oxford Sixth Form College
Përfaqësuesit e Oxford Sixth Form College do të marrin pjesë në WEF 2020 dhe do  t'ju Informojnë në mënyrë të hollësishme rreth këtij institucioni.

Përveç takimeve individuale me përfaqësuesit e cdo institucioni, ju do të keni mundësinë të ndiqni prezantime dhe workshope të ndryshme nga ekspertë të fushes së arsimit.
Gjithashtu do të keni mundësinë të përfitoni zbritje dhe oferta të shumta në produktet dhe shërbimet që Integral ofron.

Plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë. Pjesëmarrja në event është falas.
Regjistrohu këtu
Oxford Sixth Form College është një kolegj i pavarur që ofron programet arsimore GCSE, A-Level dhe BTEC. Gjatë viteve, OSFC ka krijuar një reputacion të shkëlqyer për përgatitje të mirë për provimet publike, dhe metodat e mësimdhënies të cilat janë të ngjashme me ato në universitetet e Kembrixhit ose Oksfordit. Kolegji është i vendosur në epiqendrën universitare të Oksfordit, në Rrugën King Edward.

Në shumë mënyra, kolegji ofron një atmosferë ndryshe nga një shkollë tradicionale. Qasja akademike është informale dhe interaktive. Udhëzimet e ofruara nga mësuesit dhe pjesa tjetër e stafit akademik janë krijuese dhe përqendrohen në nevojat individuale të studentëve dhe stilet e tyre të veçanta të të mësuarit. Studentët inkurajohen të marrin pjesë në procesin mësimort. Si pjesë e programit akademik, secili student merr mësime private pa paguar për to, dhe janë të ndarë nga gjashtë studentë për klas.

Të gjithë studentët mbi moshën 16 vjeç bëhen anëtarë të shoqërisë së famshme të debatit të Unionit Oxford. Falë marrëdhënies shumë të ngushtë midis Kolegjit dhe kësaj kompanie, pritja dhe ceremonia e mbylljes organizohen në Oxford Union.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies