en
POLIS University
POLIS University

Përfaqësuesit e Universiteti POLIS do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Universiteti POLIS është një IAL privat i themeluar në 04.04.2006 dhe licensuar me Vendim të Këshillit të Ministrave VKM Nr. 698, datë 11.10.2006. Akredituar me Urdhër të Ministrisë Arsimit dhe Shkencës institucionalisht po ashtu dhe në programet respective. Universiteti POLIS krijon dhe mban në vijimësi marrëdhënie me institucione pjesëmarrëse të Sigurimit të Cilësisë, jo vetëm me ato vendase por dhe të huaja duke luajtur kushtu një rol të rëndësishëm në sigurimin e transperencës së institucionit. Aktualisht U_POLIS gëzon tre akreditime ndërkombëtare;
1. Akreditim i përvitshëm nga autoritet përgjegjëse Italiane në kuadër të programit të përbashkët doktoraturë midis Universitetit POLIS dhe Universitetit Ferrara, duke filluar që nga viti akademik 2013-2014 dhe në vazhdim.
2. Përmbushja e standarteve të cilësisë së Bashkimit Evropian dhe kërkesave të akreditimit në vendet e origjinës, IPAG Business School, Paris, Francë dhe IHS/ERASMUS University, Rotterdam, Netherlands në bashkëpunim më të cilat Universiteti POLIS ofron tre programe të studimi Master Profesional me nga tre profile secili.
3. Akreditim nga AESOP për programin e studimeve të integruara (5-vjeçare) Planifikim dhe Menaxhim Urban, data e lëshimit  dhjetor 2015.
 
Programet Bachelor
• Inxhinieri Ndërtimi
• Studime Mjedisore
• Art dhe Dizajn
• Shkenca Kompjuterike
 
Programet Master
 
Dizajn të Aplikuar
Inxhinieri Ndërtimi
Menaxhim Mjedisor Urban
Dizajn Arkitektonik dhe Parametrik
Dizajn Estetik Strukturor
Dizajn Urban dhe Peizazhi
Planifikim Hapësinor dhe Aplikime GIS
Strehim dhe Zhvillim Toke
Zhvillim Social Urban dhe Burime Njerëzore
Sipërmarrje dhe Inovacion
Pasuritë e Paluajtshme 
Marketing dhe Strategji
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies