Queen Ethelburga's College
Queen Ethelburga's College
Përfaqësuesit e Queen Ethelburga’s College do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
I themeluar në 1912, kolegji është vendosur në një sipërfaqe prej 100 hektarësh në një zonë rurale piktoreske në North Yorkshire dhe ofron disa nga mundësitë më të mira akademike në Evropë. Megjithëse nuk është selektiv, kolegji krenohet me rezultatet e larta të studentëve që janë mbi mesataren kombëtare dhe e rendisin atë në pesë shkollat ​​më të mira në Veri të Anglisë. Vitet e fundit shkolla ka bërë investime të mëdha në zhvillimin e objekteve.

Janë investuar më shumë se 45 mln GBP në modernizimin e konvikteve, zgjerimin e zonave të ngrënies dhe rekreative, laboratorëve shkencorë, është shtuar një ndërtesë të re me një sallë të madhe leksionesh me 140 vende, një teatër të pajisur plotësisht me 200 vende, një qendër mjekësore. Kuzhina bashkëkohore, dhoma e ngrënies, piceri, kafeteria dhe librari janë në dispozicion.

Atraksioni kryesor është Qendra Mbretërore unike e Kuajve të Evropës me stalla për 80 kuaj, një arenë me madhësi olimpike dhe 10 hektarë lëndina për përdorim gjatë gjithë vitit. Kalërimi është shumë i përhapur dhe pothuajse 30% e studentëve e praktikojnë atë. 
Disa nga të diplomuarit vazhdojnë studimet për një kualifikim nga Shoqata Britanike e Instruktorëve të Asistentëve të Kuajve (BHSAI) dhe Menaxhimit të Kuajve. 
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies