Reddam House
Reddam House

Përfaqësuesit e Reddam House do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Reddam House është një shkollë tradicionale me konvikt, e vendosur në periferi të qytetit historik tregtar të Wokingham, Berkshire. Qyteti më i afërt i madh në zonë është Reading dhe Londra është rreth një orë larg.

Kampusi është i vendosur në një ndërtesë madhështore të periudhës Viktoriane dhe përfshin klasa moderne, klasa të shkencës, një bibliotekë, fusha sportive, një pishinë 25 metra, një teatër me 350 vende, tre studio vallëzimi, një palestër, një studio muzikore dhe një qendër arti. 

Reddam House u ble nga Inspired Education Group në vitin 2019. Më pas kaloi në statusin fitimprurës dhe tani nuk merr asnjë financim nga qeveria.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies