en
Schule Schloss Salem
Schule Schloss Salem
Përfaqësuesit e Schule Schloss Salem do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Schule Schloss Salem është themeluar në vitin 1920 nga princi Max von Baden- kancelari i fundit i kohës së kaizerit, politikanit dhe pedagogut Kurt Hanh, si dhe ai që kryente funksionin e këshilltarit sekret të ministrit të kulturës Carl Reinhard. Kurt Hanj formuloi një seri parimesh reformiste në arsim të cila vazhdojnë të repektohen edhe tani. Në bazën e filozofisë së tij nxënësit duhet të mësohen ti qëndrojnë besnik mendimeve dhe bindjeve të tyre, pavarësisht se mund të kritikohen për këtë. Salem është një shkollë private e cila është e autorizuar nga shteti, krahina Baden-Wurtenberg dhe në të njëjtën kohë është një shkollë internacionale e cila bën pjesë në organizatën e shkollave IB. Shkolla është pjestare e shoqatës së shkollave gjermane Landerziehungsheime dhe e organizatës internacionale Round Square Conference dhe është partnere me një seri shkollash amerikane. Schule Schloss Salem është e formuar në tre shkolla, të cilat disponojnë baza shkollore të ndara. Në të gjitha kampuset, studimi zhvillohet në klasa të vogla dhe shpjegohet nga stafi pedagogjik i kualifikuar, të cilët përdorin metoda moderne.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies