Sotogrande International School
Sotogrande International School
Përfaqësuesit e Sotogrande International School do të marrin pjesë në World Education Fair dhe do  t'ju Informojnë në mënyrë të hollësishme rreth këtij institucioni.

Përveç takimeve individuale me përfaqësuesit e cdo institucioni, ju do të keni mundësinë të ndiqni prezantime dhe workshope të ndryshme nga ekspertë të fushes së arsimit. Gjithashtu do të keni mundësinë të përfitoni zbritje dhe oferta të shumta në produktet dhe shërbimet që Integral ofron.

Plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë. Pjesëmarrja në event është falas.
Regjistrohu këtu
Shkolla Ndërkombëtare Sotogrande (SIS) është një shkollë ditore dhe me konvikt, e cila ndjek programin IB nga 3-18 vjeç. Shtëpia e një komuniteti të pasionuar të të mësuarit që frymëzon dhe inkurajon të mësuarit dhe mirëkuptimin ndërkulturor, duke promovuar arsimin si një forcë për të mirën në botë. 

Ajo renditet në mesin e 75 shkollave më të mira IB në botë, një dëshmi e standardeve të saj rigoroze akademike. SIS është gjithashtu shkolla më e madhe e konviktit në Spanjë, duke u bërë shtëpia e pesëdhjetë kombësive të ndryshme, duke krijuar një tapiceri të pasur kulturash dhe përvojash.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies