en
St. Michael’s School, Wales
St. Michael’s School, Wales
Përfaqësuesit e St. Michael’s School do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Shkolla St. Michael’s është themeluar për herë të parë në vitin 1923 nga vëllezërit Rees dhe është vendosur në Bryn, Wales që prej vitit 1928. Shkolla Përgatitore është themeluar në vitin 1981 dhe së bashku me shkollën e mesme, tani kanë më shumë se 400 nxënës. Së fundmi St. Michael’s ka rritur parashikimet e saj për studentët ndërkombëtarë. Kampusi është i vendosur në fshatin Bryn me pamje drejt Gadishullit Gower. Shkolla është më pak se 10 minuta larg stacionit të trenit në Lanelli dhe 60 minuta larg aeroportit te Cardiff.

Atmosfera në shkollë është e tillë ku të gjithë nxënësit janë të përqendruar në arritjen e qëllimeve të tyre, duke rezultuar
në një sinergji të dukshme gjatë mësimit dhe periudhave të studimit. Në një mjedis familjar si ai në St. Michael’s School, stafi mësimdhënës i njeh mirë të gjithë nxënësit dhe është në gjendje të ofrojë kujdes të shkëlqyeshëm, duke bërë që ata të zhvillojnë qëndrueshmëri, besim dhe vetëbesim të fortë.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies