The American College of Greece
The American College of Greece
Përfaqësuesit e The American College of Greece do të marrin pjesë në World Education Fair dhe do  t'ju Informojnë në mënyrë të hollësishme rreth këtij institucioni.

Përveç takimeve individuale me përfaqësuesit e cdo institucioni, ju do të keni mundësinë të ndiqni prezantime dhe workshope të ndryshme nga ekspertë të fushes së arsimit. Gjithashtu do të keni mundësinë të përfitoni zbritje dhe oferta të shumta në produktet dhe shërbimet që Integral ofron.

Plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë. Pjesëmarrja në event është falas.
Regjistrohu këtu
The American College of Greece është themeluar në vitin 1875 në Smyrna, Azi e Vogël. I vendosur në Athinë, ACG është universiteti më i vjetër me sistem arsimor të akredituar Amerikan në Evropë dhe një institucion jofitimprurës. Falë asistimit të konsiderueshëm financiar, universiteti është ndër destinacionet më të njohura të studimit në Greqi.

Pikat e forta akademike
ACG është shtëpia e një numri programesh akademike shumë të respektuara. Shkolla ofron një shumëllojshmëri të diplomave universitare dhe pasuniversitare në një numër fushash të ndryshme, duke përfshirë biznesin, dhe shkencat. ACG është gjithashtu shtëpia e një numri qendrash dhe institutesh kërkimore, të cilat i lejojnë studentët të eksplorojnë interesat e tyre në thellësi. 

ACG përfshin tre divizione akademike: Deree - universiteti (bachelor & master); Alba - Graduate Business School, shkolla e biznesit; dhe Pierce - arsimi i mesëm.
- Alumni
Mbi 62.000 persona në mbarë botën
 
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies