The University of York
The University of York
Përfaqësuesit e The University of York do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
York University është një universitet kërkimor kolegjial në York, Angli. I themeluar në vitin 1963, universiteti është zgjeruar në më shumë se tridhjetë departamente dhe qendra, duke mbuluar një gamë të gjerë lëndësh.

York ishte një nga universitetet e para "plateglass" në vitet 1960 dhe drejton një sistem të veçantë kolegjial me 11 kolegje që nga viti 2022. Kolegji i njëmbëdhjetë, David Kato, u hap në vitin 2022.

Në vitin 2012, York iu bashkua Grupit të kërkimit Russell -Universitete intensive britanike. York u rendit në vendin e 139-të në renditjen e universiteteve botërore të Times Higher Education në 2023.
 
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies