TU Eindhoven
TU Eindhoven
Përfaqësuesit e TU Eindhoven do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
The Eindhoven University of Technology është një universitet me fokus në kurse teknike. Këtu mund të aplikoni për studime në mekanikë, kimi, arkitekturë dhe më shumë. Qëndrueshmëria dhe inovacioni luajnë një rol të madh në këtë universitet. Kjo vihet re në kurset që jepen dhe në kampusin universitar, ku mund të gjendet ndërtesa më e qëndrueshme e fakulteteve në Evropë. Jam i regjistruar në arkitekturë, ku jam i specializuar në inxhinieri ndërtimi. Shumë kurse fokusohen vetëm në mësimdhënien e formulave të ndërtimit dhe matematikës, por ka edhe projekte në të cilat mund të thellohesh në tema të tjera si qëndrueshmëria. Mësuesit janë të aftë në anglisht dhe janë të arritshëm për çdo gjë. Jeta studentore është shumë e pranueshme në Eindhoven, veçanërisht nëse i bashkoheni një shoqate sportive.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies