UDHA E SHKRONJAVE - Cambridge International School
UDHA E SHKRONJAVE - Cambridge International School
Përfaqësuesit e UDHA E SHKRONJAVE - Cambridge International School do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth kësaj shkolle .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
“Udha e shkronjave” është shkollë ndërkombëtare e Kembrixhit. Programet dhe kualifikimet e saj përfshijnë Cambridge IGCSE (klasa 9,10) dhe A LEVEL (klasa 11,12).
“Udha e shkronjave” është krijuar në vitin 1997, duke qenë kështu shkolla e parë private shqiptare.
“Udha e shkronjave” është një shkollë pilot e Kembrixhit për programin Cambridge Global Perspectives. Ky është një pilotim i rrallë në nivel botëor për një lëndë që mëson aftësitë e shekullit 21. “Udha e shkronjave” është një nga pesë shkollat pilot në Europë.
Rezultatet e saj jane te larta ku krahasuar me mesataren globale të shkollave të Kembrixhit në provimet Cambridge Progression Tests, cikli fillor "Udha e shkronjave" është 9% më lart dhe cikli i lartë (klasat 6-8) është 21% më lartë. Rezultate të larta kane edhe në certifikimet Cambridge IGCSE dhe A Level.
Në IGCSE jepet certifikim në matematikë, fizikë, kimi, anglisht, shkencë kompjuteri, teknologji informacioni dhe komunikimi, kontabilitet. Në A Levels jepen kualifikime në matematikë, ekonomi dhe ligj.
Grupi i nxënësve që formohet nga kjo shkollë për kualifikimet ndërkombëtare është më i miri në Shqipëri, për shkak se shumica e tyre vijnë nga një përvojë e gjatë bashkëpunimi me shkollën “Udha e shkronjave” në pjesmarrjen e tyre në Olimpiadat Kombëtare që shkolla organizon.
Krahas programeve për shkollën e mesme (IGCSE – A Level) ofrohen me sukses paketa të tjera programore të Kembrixhit për moshat më të vogla që janë Cambridge Primary (Fillorja e Kembrixhit) dhe Cambridge Secondary 1 (klasa 6,7,8).  Sukseset në këto paketa programore tashmë janë të njohura nga Cambridge Progress Checker, duke qenë gjithmonë ndjeshëm më lart se mesatarja globale e shkollave të Kembrixhit.
“Udha e shkronjave” tashmë ka programin e vet për orientimin e nxënësve ekselentë drejt universiteteve të toplistës botërore.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies