St. George's University, Medical School
St. George's University, Medical School
Përfaqësuesit e St. George's University, Medical School do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Programi Doctor of Medicine në Universitetin St. George, një shkollë mjekësore e Karaibeve e vendosur në Grenadën e bukur, hap dyert për një karrierë mjekësore në shkallë ndërkombëtare.
Programi MD në SGU është akredituar dhe miratuar nga shumë organe të jashtme rregullatore dhe akredituese, duke përfshirë:
  • Këshillin Mjekësor dhe Dentar i Grenadës, Ministria e Shëndetësisë e Qeverisë së Grenadës
  • Departamentin e Arsimit i Shtetit të Nju Jorkut
  • Bordin e Ekzaminuesve Mjekësor të Shtetit të Nju Xhersit
  • Bordin Mjekësor i Kalifornisë
  • Licencuar nga Komisioni i Floridës për Arsimin e Pavarur
  • Komitetin Kombëtar i Departamentit të Arsimit për Edukimin dhe Akreditimin Mjekësor të Huaj i ka vlerësuar standardet e akreditimit të Këshillit Mjekësor dhe Dentar të Grenadës si të krahasueshme me ato të përdorura në Shtetet e Bashkuara. Krahasueshmëria e standardeve të akreditimit është një komponent kryesor i nevojshëm për të lejuar studentët e MD në SGUSOM të kualifikohen për kredi të sponsorizuara nga qeveria.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies