Bocconi University
Bocconi University
Përfaqësuesit e Bocconi University do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Bocconi është një universitet kërkimor i vlerësuar ndërkombëtarisht në biznes, financë, ekonomi, shkenca të të dhënave, shkenca politike, rrezik kibernetik dhe ligj. Projektet e saj kërkimore financohen nga institucione kombëtare dhe ndërkombëtare. Për shkak se është një nyje kryesore në rrjetin evropian dhe global të universiteteve të biznesit dhe ekonomisë, Bocconi mundëson shkëmbimin e programeve dhe bashkëpunon në projekte të mëdha me universitete dhe shkolla biznesi evropiane dhe amerikane. Bocconi ka marrëdhënie të ngushta me korporatat e mëdha dhe agjencitë ndërkombëtare, si dhe me menaxherët dhe zyrtarët e tyre, dhe vazhdimisht ndërvepron me mjedisin e biznesit dhe ekonomik për të vlerësuar çështje të reja, për të zbatuar teknika të reja dhe për të filluar përpjekje të reja kërkimore. Universiteti Bocconi renditet vazhdimisht si universiteti më i mirë në Itali dhe në fushën e biznesit, ekonomisë dhe drejtësisë dhe si një nga më të mirët në botë.

Vendodhja: Milano

Bursa: Në bazë merite.

Programet: Business, International Politics And Government, Mathematical And Computing Sciences For Artificial Intelligence, Economics, Management And Computer Science, International Economics And Finance, 
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies