University of Brighton
University of Brighton
Përfaqësuesit e University of Brighton do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Universiteti i Brighton është një universitet publik i bazuar në katër kampuse në Brighton dhe Eastbourne në bregun jugor të Anglisë. Rrënjët e universitetit mund të gjurmohen në 1858 kur Brighton School of Art u hap në Pavijonin Mbretëror. Brighton mori statusin universitar në 1992.

Universiteti fokusohet në edukimin praktik, krijues dhe profesional, me shumicën e diplomave të dhëna të njohura gjithashtu nga organizata profesionale ose që çojnë në kualifikime profesionale.

Universiteti i Brighton është renditur i 771 në renditjen e universiteteve botërore QS nga TopUniversities dhe ka një rezultat të përgjithshëm prej 4.0 yje, sipas studentëve në Studyportals, vendi më i mirë për të zbuluar se si studentët e vlerësojnë përvojën e tyre të studimit dhe të jetesës në universitete nga e gjithë bota.  
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies