en
University of Westminster
University of Westminster
Përfaqësuesit e University of Westminster do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Programet Bachelor
• Arkitekture
• Arkitekture / Interior design
• Arkitekture dhe Inxhinieria e Ndërtimit
• Biologji
• Biokimi
• Dietologji
• Animacion / ilustrim
• Dizajn / Mode
• Dizajn grafik
• Studime të Filmit dhe Televizionit
• Ekonomi
• Biznes
• Biznes ndërkombëtar
• Menaxhim / Udhëheqje
• Marketing
• Marketing dhe Reklamim
• Lojëra multimedia / elektronike
• Shkence dhe teknologji kompjuterike
• Program kompjuterik / Programim
• Kriminalistike
• Media
• Gazetari
• Marrëdhëniet me publikun
• Biomjekesi
• Farmaci
• Muzike
• Studime evropiane
• Marrëdhëniet ndërkombëtare
• Law LLM
• Psikologji
• Histori
• Frengjisht
• Sociologji
• Finance-Kontabilitet
• Finance
• Gjuhësi
• Literature
• Arabisht
• Interpretim / Përkthim
• Spanjisht
• Kinezce
Programet Master
• Shkencat humane
• Arkitekture
• Arkitekture dhe Inxhinieria e Ndërtimit
• Urbanistike
• Anatomi
• Biologji
• Mikrobiologji
• Dietologji
• Burimet alternative të energjisë
• Dizajn / Mode
• Studime të Filmit dhe Televizionit
• Ekonomi
• Biznes
• Biznes ndërkombëtar
• Menaxhim / Udhëheqje
• Sipermarrje
• Marketing
• Transporti dhe logjistika e aviacionit
• Transporti dhe Logjistika
• Inxhinieri
• Artet 3D dhe Vizuale
• Computer Security
• Rrjetet dhe sistemet kompjuterike
• Shkence dhe teknologji kompjuterike
• Program kompjuterik / Programim
• Kriminalistike
• Fizike
• Media
• Gazetari
• Media dhe komunikime
• Marrëdhëniet me publikun
• Biomjekesi
• Shkencat e Shëndetit
• Shkencat e Shëndetit / Praktika Klinike
• Farmaci
• Regjistrimi zëri / Teknologji audio
• Muzike
• Marrëdhëniet ndërkombëtare
• Studime politike
• Security
• Law LLM
• Psikologji
• Histori
• Shkence Kulturore
• Gjuhesi
• Sociologji
• Finance-Kontabilitet
• Finance
• Menaxhim hoteli dhe turizem
• Trashëgimi Kombëtare dhe Turizem
• Gjuhësi
• Literature
• Anglisht
• Interpretim / Përkthim
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies