Westbourne School
Westbourne School
Përfaqësuesit e Westbourne School do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Westbourne School Wales themeluar në 1896 ka një reputacion përsosmërie akademike të krijuar mbi 120 vjet më parë. Mbajtës të një rekordi të jashtëzakonshëm të suksesit akademik, kanë një reputacion të lartë në nivel lokal, kombëtar dhe global për cilësi në mësimdhënie dhe staf të kualifikuar.

Westbourne School Wales ndodhet në komunitetin bregdetar të sigurt, të bukur dhe të pasur në Penarth, afër Cardiff, të cilin Sunday Times e rendit si një nga “10 vendet më të mira për të jetuar në Mbretërinë e Bashkuar”. Westbourne është një shkollë e vogël me 200 studentë dhe ka një raport të shkëlqyer student-mësues prej 8:1. Kjo bën që të gjithë studentët të marrin vëmendje të personalizuar nga mësuesit.

Duke qenë një shkollë lider e pavarur, Westbourne ka qenë e para në renditjen e shkollave për pesë vitet e fundit me një mori vlerësimesh kombëtare. Përfshirë Vendi 1 në Mbretërinë e Bashkuar (për shkollat e vogla), Vendi 1 në Uells, Vendi 1 IB Sixth Form, Vendi 3 në renditjen e përgjithshme dhe Shkolla IB e Vitit 2019.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies