Abbey DLD Group
Abbey DLD Group
Përfaqësuesit e Abbey DLD Group do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Abbey DLD Group përfshin pesë shkolla të mesme private, nga më elitare në Cambridge, Londër dhe Manchester, të cilat ofrojnë cilësinë më të lartë të mësimdhënies duke iu mundësuar në të ardhmen pranimin në universitetet më të mira Britanike. Të gjitha shkollat kanë një metodologji të përbashkët që zhvillojnë të njëjtat mënyra arsimimi për të arritur qëllimin kryesor, i cili është zgjedhja e programit të studimit më të përshtatshëm për arritjen e rezultateve akademike më të shkëlqyera. Kjo gjë realizohet nëpërmjet metodave të reja të arsimimit, duke u fokusuar në nevojat individuale të çdo nxënësi. Mësimi zhvillohet në grupe të vogla, vazhdimisht nxënësit testohen për të parë arritjen e tyre dhe për tu dhënë vlerësimin e merituar, ndërsa disa prej anëtarëve të stafit pedagogjik, janë edhe anëtarë të “Komisionit të Vlerësimit Kombëtar” në Britani.
Çdo vit nxënësit arrijnë rezultate të shkëlqyera në provimet kombëtare A-Levels, ndërsa 37% e nxënësve marrin nota maksimale A dhe A*. Më shumë se 70% e nxënësve të huaj që kanë dhënë provimet e programit për përgatitje në biznes, të cilët janë pranuar nga universitetet më të mira.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies