Abbey DLD Group
Abbey DLD Group
Përfaqësuesit e Abbey DLD Group do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Abbey College Cambridge
Kolegji ofron bursa te pjesshme per nxenesit ekselente.
Informacionin e plote mund te merrni nga konsulentet e Integral.

Abbey College Manchester
Kolegji ofron nje zbritje te vecante per nxenesit qe aplikojne nepermjet Integralit. Per aplikantet e suksesshem kolegji ofron pagesat si per nxenesit nga vendet e BE – rreth 45% me lire se pagesat per nxenesit nderkombetare!
Informacionin e plote mund te merrni nga konsulentet e Integral.

DLD College London
Kolegji ofron bursa te pjesshme per nxenesit me rezultate te shkelqyera akademike dhe nivelin te larte te gjuhes angleze. Informacionin e plote mund te merrni nga konsulentet e Integral.

Abbey DLD Group of Colleges me kampuse ne Londer, Cambridge dhe Manchester ofron bursen e vecante prej 40% nga pagesa shkollore. Kjo bursa maksimale do te ofrohet per kandidatet me rezultatet akademike te shkelqyera dhe me performance maksimale ne provimet e pranimit dhe burses te kolegjit. Pervec kesaj, kolegjet Abbey DLD do te ofrojne gjithashtu disa bursa, te cilet mbulojne deri ne 30% te pageses shkollore.

 
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies