INTO University of Suffolk Boston
INTO University of Suffolk Boston
Përfaqësuesit e INTO University of Suffolk Boston do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti.
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Universiteti Suffolk është një universitet privat kërkimor në Boston, Massachusetts. Me 7,560 studentë, është universiteti i tetë më i madh në Boston. Ai u themelua si një shkollë e drejtësisë në vitin 1906 dhe u emërua sipas vendndodhjes së tij në Suffolk County, Massachusetts. Studentët e shquar të universitetit përfshijnë kryebashkiakë, dhjetra gjyqtarë federalë dhe shtetërorë të SHBA-së dhe anëtarë të Kongresit amerikan.

Universiteti, i vendosur në skajin e qendrës së lagjes historike Beacon Hill, është co-educational dhe përfshin Shkollën e Drejtësisë të Universitetit Suffolk, Kolegjin e Arteve & Shkencave dhe Shkollën e Biznesit Sawyer. Ai ka një kampus ndërkombëtar në Madrid përveç kampusit kryesor në qendër të Bostonit. Ekipet sportive të universitetit, Suffolk Rams, konkurrojnë në DIVIZIONIN III NCAA si anëtarë të Konferencës së Bregut të Komonuelthit.
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies