INTO University of Suffolk Boston
INTO University of Suffolk Boston
Përfaqësuesit e INTO University of Suffolk Boston do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti.
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Programet Bachelor
• Shkencat humane
• Inxhinieri civile
• Biologji
• Biokimi
• Gjenetike
• Biologji Molekulare
• Kimi
• Dietologji
• Zhvillim I qendrueshem
• Dizajn industrial
• Arte
• Histori Arti
• Teater
• Ekonomi
• Menaxhim biznesi
• Menaxhim / Udhëheqje
• Prodhimtaria
• Menaxhim informacioni
• Marketing
• Inxhinieri Elektrike
• Elektronike
• Inxhinieri
• Inxhinieri mekanike
• Teknologjit Interneti
• Shkence dhe teknologji kompjuterike
• Fizike
• Matematikë
• Shkrim kreativ
• Biomjekesi
• Shkencat e Shëndetit
• Shkencat e Shëndetit / Praktika Klinike
• Mjekesi
• Muzike
• Marrëdhëniet ndërkombëtare
• Law LLM
• Psikologji
• Histori
• Edukim
• Pune sociale
• Frengjisht
• Sociologji
• Filozofi
• Sporte
• Sport dhe fitnes
• Finance-Kontabilitet
• Finance / Investimet
• Literature
• Studime Amerikane
• Anglisht
• Spanjisht
Programet Master
• Arkitekture / Interior design
• Dizajn grafik
• Biznes
• Sipermarrje
• Marketing
• Media dhe komunikime
• Shkencat e Shëndetit
• Shkencat e Shëndetit / Praktika Klinike
• Politike nderkombetare
• Studime politike
• Finance-Kontabilitet
• Finance
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies