Metropolitan College Greece
Metropolitan College Greece
Përfaqësuesit e Metropolitan College Greece do të marrin pjesë në World Education Fair dhe do  t'ju Informojnë në mënyrë të hollësishme rreth këtij institucioni.

Përveç takimeve individuale me përfaqësuesit e cdo institucioni, ju do të keni mundësinë të ndiqni prezantime dhe workshope të ndryshme nga ekspertë të fushes së arsimit. Gjithashtu do të keni mundësinë të përfitoni zbritje dhe oferta të shumta në produktet dhe shërbimet që Integral ofron.

Plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë. Pjesëmarrja në event është falas.
Regjistrohu këtu
Metropolitan College Greece u themelua në vitin 1982 dhe është sot universiteti më i madh në Greqi. Përveç kësaj, është vazhdimisht zgjedhja e parë në arsimin e lartë privat, si për studentët, ashtu edhe për prindërit e tyre. Në bashkëpunim me universitetet prestigjoze jashtë vendit, ajo ofron gamën më të gjerë të programeve bashkëkohore të cilat janë në kërkesë të lartë në tregun e punës.

Metropolitan College dallohet për cilësinë e lartë të programeve universitare të ofruara dhe personelin e tij të njohur akademik. Ai ofron më shumë se 70 programe bachelor, master dhe doktoraturë nga universitetet më të mira ndërkombëtare.
Që nga themelimi në 1982, Metropolitan College është përqendruar vazhdimisht në përparimin intelektual dhe akademik të studentëve. 
Të qenit anëtar i këtij universiteti ofron njohje akademike ndërkombëtare dhe njohje me universitete të larta në të gjithë botën. 
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies