Metropolitan College Greece
Metropolitan College Greece
Përfaqësuesit e Metropolitan College Greece do të marrin pjesë në World Education Fair dhe do  t'ju Informojnë në mënyrë të hollësishme rreth këtij institucioni.

Përveç takimeve individuale me përfaqësuesit e cdo institucioni, ju do të keni mundësinë të ndiqni prezantime dhe workshope të ndryshme nga ekspertë të fushes së arsimit. Gjithashtu do të keni mundësinë të përfitoni zbritje dhe oferta të shumta në produktet dhe shërbimet që Integral ofron.

Plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë. Pjesëmarrja në event është falas.
Regjistrohu këtu
Programet Bachelor
• Studime Detare
• Ndertim anijesh
• Menaxhim Detar
• Arkitekture
• Studime të Filmit dhe Televizionit
• Biznes
• Marketing
• Transporti dhe Logjistika
• Sistemet dhe teknologjitë e informacionit
• Computer Security
• Shkence dhe teknologji kompjuterike
• Gazetari
• Biomjekesi
• Mjekesi
• Psikoterapi
• Muzike
• Studime Juridike
• Psikologji
• Edukim
• Finance-Kontabilitet
• Trajner
• Menaxhim hoteli dhe turizem
Programet Master
• Studime Detare
• Arkitekture dhe Inxhinieria e Ndërtimit
• Urbanistike
• Inxhinieri civile
• Aktrim
• Sipermarrje
• Menaxhimi i pasurive të paluajtshme
• Marketing dhe Reklamim
• Transporti dhe Logjistika
• Tregti
• Inxhinieri Elektrike
• Inxhinieri mekanike
• Lojëra multimedia / elektronike
• Teknologjit Interneti
• Informatike
• Computer Security
• Robotikë / Inteligjencë artificiale
• Teknologji telekomunikacioni
• Shkrim kreativ
• Biomjekesi
• Psikoterapi
• Muzikë / lëndë të kombinuara
• Ligj nderkombetar
• Law LLM
• Psikologji
• Edukim
• Sport dhe fitnes
• Menaxhimi sportesh
• Finance-Kontabilitet
• Turizem
MBA
• MBA
PhD
• Psikologji
• Edukim
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies