Riga Technical University
Riga Technical University
Përfaqësuesit e Riga Technical University do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Programet Bachelor
• Kimi
• Studime mjedisore dhe turizëm
• Tekstil
• Ekonomi
• Sipermarrje
• Transporti dhe logjistika e aviacionit
• Inxhinieri Elektrike
• Elektronike
• Inxhinieri
• Inxhinieri mekanike
• Rrjetet dhe sistemet kompjuterike
• Fizike
• Marrëdhëniet ndërkombëtare
• Telekomunikacioni
• Interpretim / Përkthim
Programet Master
• Arkitekture dhe Inxhinieria e Ndërtimit
• Inxhinieri civile
• Kimi
• Studime mjedisore dhe turizëm
• Ekonomi
• Sipermarrje
• Menaxhimi i pasurive të paluajtshme
• Transporti dhe logjistika e aviacionit
• Transporti dhe Logjistika
• Inxhinieri Elektrike
• Elektronike
• Inxhinieri
• Inxhinieri mekanike
• Informatike
• Rrjetet dhe sistemet kompjuterike
• Shkence dhe teknologji kompjuterike
• Fizike
• Marrëdhëniet ndërkombëtare
• Finance
• Telekomunikacioni
• Interpretim / Përkthim
PhD
• Inxhinieri civile
• Kimi
• Studime mjedisore dhe turizëm
• Transporti dhe Logjistika
• Inxhinieri Elektrike
• Elektronike
• Inxhinieri
• Inxhinieri mekanike
• Sistemet dhe teknologjitë e informacionit
• Rrjetet dhe sistemet kompjuterike
• Shkence dhe teknologji kompjuterike
• Telekomunikacioni
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies