en
The University of Northampton
The University of Northampton
Përfaqësuesit e The University of Northampton  do të jenë të pranishëm në World Education Fair dhe do të jenë të gatshëm t'ju japin informacione të detajuara rreth këtij universiteti .
 
Për më tepër, gjatë takimeve një-me-një me delegatët, ju do të keni mundësi të merrni pjesë në workshop-e dhe prezantime mbi tema të lidhura me arsimin, si dhe të përfitoni nga zbritje speciale dhe shumë oferta të tjera të shkëlqyera.
 
Hyrja në event është falas. Ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë.
Regjistrohu këtu
Programet Bachelor
• Arkitekture
• Biologji
• Aktrim
• Dizajn / Mode
• Ekonomi
• Biznes
• Menaxhim / Udhëheqje
• Marketing
• Marketing dhe Reklamim
• Inxhinieri
• Shkence dhe teknologji kompjuterike
• Kriminalistike
• Gazetari
• Shkencat e Shëndetit
• Shkencat e Shëndetit / Praktika Klinike
• Muzike
• Law LLM
• Psikologji
• Histori
• Edukim
• Pedagogji
• Sporte
• Banke
• Sport dhe fitnes
• Finance-Kontabilitet
• Finance
• Menaxhim hoteli dhe turizem
Programet Master
• Ekonomi
• Menaxhim biznesi
• Biznes ndërkombëtar
• Shkence dhe teknologji kompjuterike
• Shkencat e Shëndetit
• Shkencat e Shëndetit / Praktika Klinike
• Law LLM
• Psikologji
• Histori
• Sporte
• Finance-Kontabilitet
• Finance
• Menaxhim hoteli dhe turizem
Ky website përdor "cookies" . Duke përdorur atë, pranoni Politikën e privatësisë dhe Politikën e cookie-t . Mësoni më shumë për "cookies" .          Konfigurimet      Prano     
Konfigurimet e Cookie
Ne përdorim "cookies" për t'ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesve në faqen tonë. Prej këtu, mund të aktivizoni ose fikni cookies që faqja përdor
E nevojshmeAta regjistrojnë të dhënat që kërkohen për veçoritë themelore të faqes, si p.sh. nënshkrimi i pëlqimit të Politikës Cookie.
StatistikorAta mbledhin statistika të vizitorëve, p.sh., të përdorura nga Google Analytics për të optimizuar shkëmbimin e të dhënave, njohjen e vizitorëve dhe më shumë.
ReklamimiPërdoren për të drejtuar fushatat e reklamave në rrjetin e Google, Facebook, etj., Përdoren për të ndjekur vizitat nga fushatat reklamuese.
Çaktivizo cookies